Gratis proberen

De studio’s van TurtL zijn licht, gekoeld en rustig. Je traint in een schone omgeving, met geluiden die jou training ondersteunen en zonder andere mensen om je heen. Ervaar de voordelen van een TurtL studio zelf en maak direct een afspraak voor een gratis proeftraining! 

Gratis proeftraining

TurtL Enschede


 

meer informatie

TurtL Oldenzaal


 

meer informatie

TurtL Studio's

“Geloof jij in veranderen door een training?  Wij geloven dat je verbetering nodig hebt!” 
Improved by TurtL® 

Train in een schone omgeving in de TurtLstudio 

Bij TurtL® vinden we het heel belangrijk dat jij in een schone omgeving traint. Daarom zijn alle studio’s voorzien van een minerale verflaag die de lucht ioniseert. Dit betekent dat de lucht gezuiverd wordt van bacteriën, schimmels en virussen. Het voordeel hiervan is dat de lucht nooit naar zweet stinkt én dat jij je geen zorgen hoeft te maken dat je bij ons iets oploopt.  

Op de vloer ligt vloerbedekking. Is dat niet onhygiënisch? Integendeel! Virussen overleven het niet op een niet gladde ondergrond. Ook gaan aerosolen en pollen niet dwarrelen als iemand zich door de ruimte beweegt. Het kost ons wat vaker stofzuigen, maar dit hebben we graag voor jouw gezondheid over!  

Daarnaast is iedere studio voorzien van een actieve luchtreiniger. Dit apparaat zuigt de lucht op en blaast schone en gefilterde lucht de ruimte in. Ook dit zorgt ervoor dat pollen worden opgevangen en virussen het niet overleven. Door de speciale afzuiging die we gebruiken, zijn de studio’s altijd voorzien van voldoende zuurstof.  

Geluid  

Omdat wij in slowmotion en met hoge intensiteit trainen, vraagt de training veel concentratie. Vaak denken mensen dat je in een stille ruimte beter kunt concentreren of dat een stevige beat bijdraagt aan de motivatie, maar uit onderzoek blijkt dat dit niet waar is. Mensen kunnen zich het beste concentreren bij oergeluiden, bij geluiden van moeder natuur. Bijvoorbeeld de geluiden van de omgeving waar de schildpad woont. En dat is precies wat je in onze studio’s hoort!  

Gekoelde studio’s van 18 graden 

Een groot voordeel van de Slowmotion High Intensity Trainingis dat je niet zweet. Je traint in je dagelijkse kleding en hoeft je niet om te kleden of te douchen. Dit scheelt jou weer tijd, tijd die je kan besteden aan dingen die voor jou belangrijk zijn. Om dit te bereiken, koelen we onze trainingsruimte met airco’s. Iedere studio is rond de 18 graden, zodat de warmte die jouw spieren produceren door de omgeving wordt overgenomen. En dit betekent dat jij niet zweet.  

Trainen zonder andere mensen 

Goede persoonlijke begeleiding is waar de studio’s van TurtL om bekend staan! Onze gecertificeerde personal trainers zorgen voor jouw maximale begeleiding en bieden jou een privé omgeving aan. Je traint bij ons altijd alleen, in tweetallen of in drietallen. Tijdens de training zijn er geen andere mensen in de studio aanwezig. Je traint altijd op afspraak, zodat je ook zeker weet dat de ruimte voor jou beschikbaar is. Mocht je een keer niet op het vaste moment kunnen, dan kan je via onze TurtLapp je afspraak online verplaatsen.  

Locaties TurtLstudio’s

Op dit moment hebben we studio's in Oldenzaal en Enschede.
Weet jij een plek in "Groot Twente" waar jij je eigen studio zou willen exploiteren? Dan  helpt TurtL je graag met de gehele opstart, inrichting en het aanvliegen van jouw eigen studio! Bijvoorbeeld via franchise!

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2023. alle rechten voorbehouden