Gratis proberen

OVER TURTL

We kennen allemaal de Schildpad.
Een evenwichtig dier dat nog stamt uit de Oertijd.
Doordat dit dier vanaf de geboorte bloot staat aan gevaren van buitenaf, moet het als geen ander adapteren: Aanpassen aan de nieuwe omgeving.
Door zich vaak buiten de comfortzone te bewegen, zijn deze dieren ongekend sterk en krachtig.

Daaraan toegevoegd dat de schildpad gevarieerd en gebalanceerd omgaat met voeding, rust en beweging, maakt dat deze ‘dinosaurus’ nog steeds overleefd. Afhankelijk van de soort, wordt een schildpad al gauw 40 tot 150 jaar oud.
Ze leven dankzij hun kracht een lang en gezond leven.

In vele culturen over de gehele wereld staat de schildpad hier dan ook symbool voor, al eeuwen.

Waardepropositie

De rustige studio’s van TurtL® zijn voor iedereen toegankelijk: jong en oud, de niet-sporter en de sporter, man en vrouw, kerngezond of met wat gebreken.

We creëren voor al onze klanten een veilige geconditioneerde omgeving. Tijdens wekelijkse korte trainingssessies werken we aan een krachtiger bestaan.
Letterlijk en figuurlijk verbeteren is de doelstelling.

 Visie

Zorgkosten blijven stijgen. Mensen leven minder gezond en het aangaan van uitdagingen wordt uitgesteld. Als de kosten voor gezondheidszorg moeten dalen, zal de gezondheid van mensen moeten verbeteren. TurtL® kan met de uitgekiende trainingsmethode het verschil maken in de wereld.

 Missie

We willen toe werken naar een landelijke dekking van TurtL® -studio’s, waardoor we iedereen in Nederland kunnen helpen. Ook kunnen we daarmee bijdragen in werkgelegenheid, opleiding en kennisdeling.
We beginnen klein en starten in Twente.

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2022. alle rechten voorbehouden