Gratis proberen

Omdat iedere klant uniek is, heeft iedere klant ook een eigen motivatie om bij TurtL hun slowmotion high intensity training te komen doen!

Wekelijks komen zij kort en krachtig trainen en verlaten binnen 20 minuten weer de studio. Binnen hun eigen kunnen halen ze het maximale eruit:
Kortstondig spierfalen - De Ultieme Prikkel.

Klanten vertellen

Klantverhaal Diana

11-06-2024

Een aantal jaren geleden kwam ik Robert tegen met zijn Slowmotion High Intensity Trainning.
Ik ben het gaan proberen en begreep na de kennismaking goed wat deze trainingsmethode voor me zou kunnen doen, dus ben ik het gewoon gaan doen.

Ik werk bij Saxion -toen om de hoek- en de korte training zonder transpireren kon ik perfect inplannen voor of na mijn werk.

Tijdens de corona-periode niet getraind en ook daarna niet. Ik begon me te realiseren dat ik minder sterk werd en ben Robert bij TurtL gaan opzoeken om te kijken of het inderdaad die training was die ik miste. Na mijn eerste training wist ik zeker wat ik had gemist.

In mijn vrije tijd rijd ik graag op mijn paard Jack en vandaag ontschoot het me zomaar;
“Ik weet precies waar ik het voor doe. Ik wil nog lang energiek blijven om daardoor te kunnen blijven paardrijden in de toekomst. Ik moet ook fit blijven voor Jack!”

Lees meer

Klantervaring Dick

09-02-2024

Voor mij is de Slowmotion High Intensity Training bij Turtl een fijne manier om mijn spierkracht op een gewenst basisniveau te houden. Als gevolg van een knieblessure is mijn favoriete sport voetballen geen optie meer voor mij.
Ik ben nog wel betrokken bij het voetballen en wel als clubscheidsrechter, maar dit is zeer onregelmatig met langere tussenpozen door winter- en zomerstops.
Samen met mijn vrouw train ik iedere week bij Turtl in Oldenzaal en dit geeft mij een mooie basis ook voor het fluiten van voetbalwedstrijden.
Sinds ik de Slowmotion High Intensity Traning doe, is een wedstrijd fluiten na een lange winter- of zomerstop veel makkelijker vol te houden en ik merk dagelijks de voordelen van een betere basisspierkracht.

Dick Engbers
fin.directeur Agar

Lees meer

Klantervaring Marleen

15-08-2023

Al bijna 2 jaar train ik wekelijks bij TurtL Enschede. Dit is voor het eerst dat ik het trainen zolang volhoud én leuk vind! Wat maakt de Slowmotion High Intensity Trainingsmethode zo passend voor mij? 

- Bij TurtL Enschede heb ik de beste personal trainer die ik ooit heb gehad! Robert stimuleert me om altijd net die ene herhaling extra te doen en corrigeert me daar waar nodig is.

- Doordat ik in slowmotion train en zo goed wordt begeleid, krijg ik geen blessures. 

- Ik ben begonnen met trainen terwijl ik nog herstellende was van een zware bekkeninstabiliteit, nu 2 jaar later train ik vele malen zwaarder. Ik train elke week op het maximaal haalbare niveau op dat moment, waardoor ik mijn spieren maximaal uitdaag.

- Doordat ik op zeer hoge intensiteit train, hoef ik maar 1x per week 20 minuten te trainen.

- Het is geen sportschool met opzwepende muziek en andere mensen, maar een fijne en zeer professionele studio. 

- Mijn weerstand is beter, ik voel me fitter en ik ben sterker.

Oh en had ik al gezegd dat ik maar 1x per week 20 minuten train? 
Dank je wel Robert! Op naar m’n 100e training

Marleen
Officemanager, Hobbybakker en Communicatieadviseur

Lees meer

Klantverhaal van Remco

24-07-2023

Sinds een klein jaar ben ik onder persoonlijke begeleiding bij én "onderga" ik TurtL.

Naast mijn andere sportmomenten heb ik één keer per week een extra stimulans om fysiek maar ook mentaal te verbeteren.

En die verbetering heeft als resultaat: sterker, krachtiger, weerbaarder....

Dank TurtL!

Remco
Manager Welzorg

Lees meer

Klantverhaal van Aimee

03-07-2023

"Turtl trainingen zijn voor mij de ideale manier van krachttraining onder begeleiding wat ook nog eens goed in te passen is naast een drukke werkweek en andere sporten.

Doordat ik tijdens deze trainingen ook andere spiergroepen train, merk ik dat oude blessures sindsdien niet meer zijn terug gekomen. Er is veel verbetert sinds ik deze methode heb opgepakt.

Daarnaast is de sfeer goed met een goede dosis humor en word je gemotiveerd om 20 minuten per week écht even alles eruit te halen, pittig is het wel namelijk!

Dat alles maakt dat ik elke week weer met plezier en een lach op mijn gezicht de studio in loop."

Aimee
(controller)

Lees meer

Klantverhaal Inge

13-06-2023

"Na 3 maanden afwezigheid wegens een gebroken elleboog, een operatie en de constatering dat de operatie is mislukt, wandel ik weer de studio binnen. Ik glimlacht, maar heb pijn.

Ik heb een paar rot jaren achter de rug en van mijn herseninfarct uit 2020 ben ik nooit helemaal hersteld. Toch besloot ik weer bij TurtL te komen trainen, zodra het kon. Ondanks de moeite die ik heb met mijn rechterarm, ondanks mijn mindere spraak, ben ik wekelijks netjes aanwezig voor mijn training. Ik doe wat ik kan binnen mijn beperkingen  en ik boek vooruitgang, ik verbeter!.

Ik word weer sterker, op mijn tempo."

 Inge

Lees meer

Klantverhaal Karin

27-03-2023

"Ik train bij Turtl omdat het me gezond en fit houdt.
Na een blessure moest ik op zoek naar een andere manier van sporten. De slow high intensity training van Turtl is voor mij de passende oplossing. Ik train nu al ruim 4 jaar volgens dit concept en het bevalt goed. Ik voel me er sterk en gezond door en kan het iedereen aanraden."

Karin
(Onderwijs Directeur) 

Lees meer

Klantervaring Rene

24-03-2023

"Ik heb kennis mogen maken met TurtL personal training via een netwerkbijeenkomst. Uit nieuwsgierigheid heb ik een proeftraining gedaan. Dat is momenteel 41 trainingen geleden. Deze slowmotion high intensity training is voor mij een mooie manier om te sporten in de middagpauze. Zitten is het nieuwe roken en dankzij deze trainingsmethode ben ik even weg van kantoor. En werk ik ook nog aan verbetering van mijn lichaam. Ik ben actief bezig en merk dat ik er baat bij heb, omdat mijn spierkracht daadwerkelijk is toegenomen."

René
(mede-eigenaar Focus Druk en Print)

Lees meer

Klantervaring Rutger

24-03-2023

“Ik train nu 5 jaar volgens dit principe van de Slowmotion High Intensity Training. Ooit ben ik op een ondernemersbeurs door Robert enthousiast gemaakt en heb ik een proefles gepland. De manier van uitleg en de techniek sprak me aan. Na de 1e training had ik een ‘bijzonder’ gevoel in mijn lichaam. Toen heb ik besloten om dit een half jaar te gaan doen. Om een duidelijk beeld te krijgen wat het doet en of het werkt. Wanneer je mijn statistieken bekijkt, zijn mijn lichamelijke krachten op alle fronten gegroeid. Ook voel ik me fitter en gezonder. Ik vergelijk het met een motor van een auto, wanneer je een krachtige motor in een auto hebt en deze goed onderhoudt, is dit de basis van een goede rit.  Turtl zie ik als basis van mijn lichamelijke conditie, kracht en gezondheid. Ik loop hard, mountainbike en ski met meer plezier door dit hogere basisniveau.”

Rutger
(Directeur Perfect Carwash)

Lees meer

Klantervaring Alice

08-03-2023

"Wat mij bezielt om deze slow motion high intensity methode te doen is om met meer kwaliteit ouder te worden. Ik heb afgelopen jaren een echte verbetering ervaren en houd die nu op peil.
Ik voel dat deze methode perfect bij mij past, omdat ik veilig tot een uiterste inspanning van alle spieren kan gaan.
Ik wil nog graag lang goed kunnen wandelen en fietsen en bovenal een gezonde oma blijven die haar kleinkinderen met gemak kan tillen.

Ik hou het goed vol, omdat training bij TurtL maar 20 minuten duurt en er persoonlijke begeleiding is, waarbij ik word gecoacht om tot het uiterste te gaan."

Alice
(Echoscopiste en Praktijkhouder)

Lees meer

Klantervaring Jan

05-03-2023

"Toen ik zo'n jaar geleden een lange ladder wilde hanteren schrok ik van het gebrek aan kracht in mijn armen.

>Ik dacht: Dit is niet meer wat een oude man, 78 jaar, moet doen met  zo'n conditie<

Ik zag dat mijn bovenarmen wel erg ruim in hun vel zaten.

Zin om naar een sportschool te gaan had ik niet en ben zelf wat gaan doen, maar het werd niet wat. Ik miste een stok achter de deur.

Toen las ik een artikel in de krant over TurtL, heb het uitgeknipt en dacht: "Dit is misschien wel wat voor mij."

Dat alles langzaam gaat en kort van duur is, sprak me erg aan.

Snel heb ik een afspraak gemaakt en dat is nu ruim 110 trainingen geleden. Ik ben ondertussen trots lid van de "Club van 100!"...

De eerste maanden training waren makkelijk, want mijn trainer nam geen risico's op blessures. Hij wilde eerst weten wat mijn spieren aan zouden kunnen.

Nu is het pittig, maar gelukkig maar kort. Ik voel verbetering en de statistieken wijzen dat ook uit.

Mijn armen zijn een stuk gevulder. Een prettig gezicht en ook mijn benen zijn krachtiger, goed merkbaar bij het fietsen.

Ik ben ook aan Nordic Walking begonnen en ik heb een betere conditie dan mensen die 20, 30 jaar jonger zijn dan ik.

Die (nog geen) 20 minuten per week zijn voor mij de basis voor mijn fitheid en gezondheid en het geeft mij een prettig en geruststellend gevoel.

De lange ladder heb ik overigens niet meer van de haken gehaald en ik denk ook niet dat ik dat nog ga doen.
Ik ben ondertussen ruim 80 jaar, sterker dan tevoor, maar mijn behendigheid wordt minder en ik wil mijn hand niet overspelen.
 

Jan
(pensionado)

Lees meer

Klantervaring Indra

20-02-2023

"Voelbare verbetering zonder uren in de sportschool te hoeven zwoegen, ik vind het een no-brainer.
Het werkt, kan ik al jaren uit eigen ervaring zeggen, heel blij met TurtL! "

Indra
(fotograaf)

Lees meer

Klantvervaring van Eric

23-01-2023

"Ik ben begonnen met trainen bij TurtL omdat ik overdag weinig beweging krijg, omdat ik veel onderweg ben met de auto. Wij hebben een zoontje van ruim drie jaar oud waar 's avonds en in het weekend veel (fysieke) aandacht naar uit gaat. Gezien mijn leeftijd van 51 jaar en de structurele lage onderrug klachten past de TurtL training perfect bij me. Naar een paar trainingen merkte ik al dat mijn rug stabieler en sterker werd. Mijn algehele gestel ging er naar een paar maanden echt op voorruit. Macho trainingen zoals in een sportschool passen niet bij me. Robert daagt je elke week weer uit en is prettig in de omgang. Ik ga elke maandagavond gemotiveerd en met plezier naar de TurtL training. En na afloop weer met een voldaan gevoel naar huis. Je doet het niet voor een ander maar voor jezelf. Een echte aanrader voor personen die relatief weinig tijd hebben om te trainen en zichzelf toch fit willen houden zowel fysiek als geestelijk."

Eric
(accountmanager Keim Nederland)

Lees meer

Klantervaring Jan-Willem

30-11-2022

"Ik train bij TurtL omdat ik zo op een hele efficiënte manier aan krachtraining doe, waar ik veel baat bij heb. Ik heb een zittend beroep en vanwege lange woon-werkafstand zit ik ook veel tijd in de auto. Door wekelijks te trainen bij TurtL voel ik met fitter. De persoonlijke begeleiding tijdens de training zorgt ervoor dat je de oefeningen op een verantwoorde manier doet. Lage rugklachten komen (bijna) niet meer voor. Ik merk bijvoorbeeld ook het verschil bij mijn jaarlijkse skivakantie: ik heb veel minder last van vermoeide spieren tijdens de eerste skidagen."

Jan-Willem
(manager vastgoed en huisvesting MST)

Lees meer

Klantervaring Edwin

28-02-2022

"TurtL is voor mij de ideale manier om fit en gezond te blijven.

Deze korte intensieve methode past prima in mijn drukke schema en zo kan ik binnen 20 minuten weer de weg op.

Juist met de vele zit-kilometers is het erg goed om mijn kracht te verbeteren om klachten te voorkomen!"

Edwin
(Transport ondernemer)

Lees meer

Klantervaring Michiel

10-12-2021

“Ik trainde al eerder bij Robert (4jr) en ben blij dat ik de trainingsmethode weer kan oppakken bij TurtL. Het voelt gewoon zo fijn om nog geen 20 minuten te trainen per week en toch echt resultaat te zien van je inspanningen.

Voorheen heb ik vaak grote sportscholen geprobeerd, maar stopte er vaak al snel mee. De slowmotion high intensity training bij TurtL zal ik nog wel blijven volhouden zoals weleer.”

Michiel

Lees meer

Klantervaring van Sandra

02-11-2021

“Een mooie manier om in relatief korte tijd aan de slag te gaan met je eigen Positieve Gezondheid. Het geeft me fysiek en mentaal een goede prikkel en zorgt voor meer (veer)kracht. Op een motiverende wijze word je gecoacht en kom je verder in de richting van je eigen doelen. Een aanrader voor mensen die op basis van eigen regie laagdrempelig aan de slag willen gaan met hun Positieve Gezondheid en Leefstijl."

Sandra
(Lector Positieve Gezondheid, Leefstijl & Leiderschap)

Lees meer

Klantervaring van Erwin

15-10-2021

"Één keer per week een intensieve gecontroleerde work-out van nog geen half uur onder deskundige begeleiding. Het ondersteunt me bij alle sporten en het verlaagt het stressniveau."Voor mij de perfecte basis."

Erwin
(Manager in de zorg)

Lees meer

Klantervaring van Limke

01-09-2021

"Deze methode van trainen versterkt kracht en doet allerhanden pijnen verdwijnen. De mate van weerstand, gekoppeld aan plezier en gezond verstand, werkt voor mij optimisme in de hand."

Limke
(Zelfstandige)

Lees meer

Klantervaring van Albertien

24-08-2021

"Ik heb eindelijk een manier gevonden om fysiek sterkter te worden, zonder dat het me extra blessures oplevert."

Albertien
(Coach)

Lees meer

Klantervaring van Pim

05-08-2021

"Wekelijks een positieve prikkel helpt me om mijn stress niveau te verlagen, mijn spieren te trainen. De flexibiliteit van trainen bij TurtL is een fantastische combinatie in mijn drukke werkweek. Ik boek echt vooruitgang." 

Pim
(Ondernemer Spar City Enschede)

Lees meer

Klantevaring van Maartje

01-07-2021

"De methode van TurtL is een bijzonder mooie aanvulling op mijn gezonde leefstijl. Het brengt me fysiek en emotioneel in balans en maakt me sterker."

Maartje
(Psycholoog/Psychotherapeut)

Lees meer
Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden