TurtL Enschede


 

Je vindt ons in de fraaie boerderij aan het einde van de Bruggertstraat. De boerderij fungeert voortaan als een gebouw met meerdere huurders. Daar waar vroeger de mest uit de stallen van de boerderij werd opgeslagen is momenteel een moderne studio te vinden waar onze personal trainers zorgen voor de beste gezondheid prikkel, die de klant op dat moment kan krijgen: uw TurtL Training!

Meer over de personal training in Enschede

Vindt u het lastig om een stap in de goede richting te zetten of lukt het u niet om alleen uw doelen te behalen? Dan heeft Turtl een goede oplossing voor u: Personal Training in Enschede.

Turtl zorgt voor de oplossing en het juiste resultaat, wij streven ernaar om met u uw doelen te behalen. Personal training is een erg effectieve manier om uw doelen, die u misschien alleen niet kan behalen, samen te behalen en de beste stap te zetten. Naast het sporten geven we u bijvoorbeeld advies voor de juiste voeding, zodat u optimaal werkt naar uw doel. 

Wat zijn de doelen van een personal training van Turtl?

Door de personal training van TurtL heeft u een aantal doelen:

  • U voelt zich energiek
  • U bent in topvorm
  • U behaalt uw doelen en staat er nooit alleen voor

De personal training zorgt voor minder stress, ziektes en andere klachten. 
Deze doelen behalen we samen!

Daarnaast beloven wij als personal trainer je:

Door je eens per week kortstondig uit te dagen, je veilig buiten je comfortzone te laten sporten aan meer kracht in je lichaam, zul jij je fit en vitaal voelen.

Je zult merken dat je kracht na enkele trainingen toeneemt. Je zelfvertrouwen groeit en doordat we je spieren uitdagen, zal je hartspier sterker zijn en verbetert je conditie.

Door je te laten trainen bij Turtl Enschede in een omgeving die zo is geconditioneerd dat jij je beter kunt concentreren, kun jij met minimale transpiratie het maximale resultaat behalen. Na je training kun je direct door naar je volgende afspraak.

Benieuwd naar TurtL in Enschede?
Lijkt het u wat om samen aan de slag te gaan? Wilt u uw doelen behalen en zich sterk voelen? 

Maak dan een vrijblijvende afspraak:  probeer het gratisOpeningstijd TurtL Enschede:

We geven enkel trainngen op afspraak, kennen geen vaste openingstijden waarop kan worden binnengelopen. We stemmen jouw vaste trainingsmoment graag met je af als je start met  jouw TurtL trainingen.

VOLG ONS:

facebook    instagram    linkedin

terug
Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden