TurtL Oldenzaal


 

Je vindt ons in het gerenoveerde gebouw dat tot voor kort als kantoor diende voor Brookhuis Taxi en Rijschool aan de Eekboerstraat 62. Het kantoor fungeert voortaan als een gebouw met meerdere huurders. Op dit moment is er een moderne studio te vinden waar onze personal trainers zorgen voor de beste gezondheidsprikkel, die de klant op dat moment kan krijgen: jouw TurtL Training!

Meer over de personal training in Oldenzaal

Vindt je het lastig om een stap in de goede richting te zetten of lukt het je niet om alleen je doelen te behalen? Dan heeft Turtl een goede oplossing voor jou: Personal Training in Oldenzaal.

Turtl zorgt voor het juiste resultaat. Wij streven ernaar om doelen te behalen. Personal training is een erg effectieve manier om doelen, die je misschien alleen niet kunt behalen, samen te behalen en de beste stap te zetten. 

Wat zijn de doelen van een personal training van Turtl?

Door de personal training van TurtL heeft u een aantal doelen:

  • Je voelt je energiek
  • Je bent in topvorm
  • Je behaalt jouw doelen en staat er nooit alleen voor

De personal training zorgt voor minder stress, ziektes en andere klachten. 
Deze doelen behalen we samen!

Daarnaast beloven wij als personal trainer je:

Door je eens per week kortstondig uit te dagen, je veilig buiten je comfortzone te laten sporten aan meer kracht in je lichaam, zul jij je fit en vitaal voelen.

Je zult merken dat je kracht na enkele trainingen toeneemt. Je zelfvertrouwen groeit en doordat we je spieren uitdagen, zal je hartspier sterker zijn en verbetert je conditie.

Door je te laten trainen bij Turtl Enschede in een omgeving die zo is geconditioneerd dat jij je beter kunt concentreren, kun jij met minimale transpiratie het maximale resultaat behalen. Na je training kun je direct door naar je volgende afspraak.

Benieuwd naar TurtL in Oldenzaal?
Lijkt het wat om samen aan de slag te gaan?

Maak dan een vrijblijvende afspraak:  probeer het gratis


Openingstijd TurtL Oldenzaal:

We geven enkel trainngen op afspraak, kennen geen vaste openingstijden waarop kan worden binnengelopen. We stemmen jouw vaste trainingsmoment graag met je af als je start met  jouw TurtL trainingen.

VOLG ONS
facebook    instagram    linkedin

terug
Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden