Gratis proberen

Voor bedrijven

Bedrijfsfitness op basis van personal training heeft de laatste jaren een vlucht genomen! Niet zo gek als je bedenkt dat sportende medewerkers productiever en fitter zijn. Gezonde en fitte medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. Wist je dat een medewerker die sport gemiddeld 6 dagen per jaar minder verzuimt dan zijn collega die niet sport?

Bij TurtL® trainen jouw medewerkers slechts 1x per week 20 minuten volgens de bewezen Slowmotion High Intensity Training van Arthur Jones. Ze trainen 1-op-1, in duo’s of in drietallen en worden altijd persoonlijk begeleid door één van onze ervaren personal trainers. Doordat ze onder begeleiding en in slowmotion trainen, kunnen ze zichzelf niet blesseren. Wel zo prettig!

Jouw medewerkers trainen in een gekoelde ruimte, waardoor ze niet transpireren en geen tijd kwijt zijn met douchen en omkleden. Dit betekent dat ze slechts 40 minuten van hun werkweek aan de personal training besteden. 40 minuten per week die zorgen dat jouw medewerkers fysiek sterker en mentaal krachtiger zijn. Dat ze een hogere weerstand hebben en minder werkstress ervaren.

Bedrijfsfitness Nederland

TurtL® is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland (BFNL).
Dit betekent zowel voor jou als werkgever als voor je medewerkers maximaal voordeel. Personal training via Bedrijfsfitness Nederland levert je medewerker gemiddeld 40% korting op. Stel dat je medewerkers in het duo systeem bij TurtL® trainen, dan betalen ze € 85,- per persoon per maand. Hiervoor krijgen ze optimale begeleiding van onze personal trainers en trainen ze in slowmotion in de volledig gekoelde ruimte. Er zijn twee opties voor het hoogste rendement.

Optie 1: Belast loon voor een onbelast fitnessabonnement

Bij optie 1 ruilt de medewerker belast loon voor een onbelast fitnessabonnement. Het belastingvoordeel is gelijk aan het percentage loonbelasting dat hij afdraagt. Financieel is dit een enorm aantrekkelijk aanbod! Maar wist je dat er voor jou als werkgever ook direct financieel voordeel is? Door het bruto/netto uitruilen van een abonnement bespaar jij namelijk op de afdracht van sociale werkgeverslasten. 

Optie 2: Extra korting vanuit de werkgever

Stel dat jij jouw medewerker naast het belastingvoordeel nog € 10,- extra korting per maand geeft. Jouw mensen betalen netto dan maar € 47,20 per maand. Dat is een korting van 44% oftewel een voordeel van € 454,- per jaar. Dat motiveert jouw medewerkers gegarandeerd om aan hun gezondheid te werken! En daar profiteer jij als werkgever weer van omdat je productievere, fittere en gezondere mensen hebt. Win-win dus.

Op de website van Bedrijfsfitness Nederland kan je jouw voordeel uitrekenen.

naaR BFNL

Zelf ervaren?

Zelf ervarenWellicht wil je eerst zelf ervaren hoe het trainen bij TurtL® werkt. Daarom nodigen we jou uit om 2x gratis bij TurtL Enschede of Oldenzaal te komen trainen.

Maak direct een afspraak voor gegarandeerd resultaat!

Bedrijfsfitness pROBEREN

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden