Gratis proberen

Bij TurtL® vinden we het belangrijk dat iedereen kan trainen! Voor de één betekent dit trainen in volledige privacy en met optimale coaching en voor de ander betekent dit trainen in twee- of drietallen met persoonlijke begeleiding. Samen bekijken we je resultaten. 

Wil jij weten welke vorm het beste bij jou past? Maak dan nu een afspraak voor jouw gratis proeftraining! 

Gratis proeftraining

Abonnementen

1-op-1

114,68
ex. btw, per maand, per persoon
Startgeld € 20.-
Maandabonnement
Maximale begeleiding
Goedkoop
Volledige rust & privacy
Ideaal voor mensen met klachten
Vaste afspraak, met online agenda
incl 9% btw: 125 euro

Duo Flexibel

Populair
81,65
ex. btw, per maand, per persoon
Startgeld € 20,-
Maandabonnement
Begeleiding in duo's
Betaalbaar
Focus op je eigen training
Vorm zelf een duo of wij koppelen je
Vaste afspraak, met online agenda
incl 9% btw: 89 euro

Small Group

54,13
ex btw, per maand, per persoon
Startgeld € 20,-
Jaarabonnement
Begeleiding in drietallen
Voordelig
Gezellig
Stel zelf je groep samen
Vaste trainingsafspraak
incl 9% btw: 59 euro

1-op-1

Bij de 1-op-1 training is de Turtlstudio volledig voor jou gereserveerd!
Onder begeleiding van je personal trainer werk je met maximale focus en begeleiding aan jouw doelen. Er zijn geen andere mensen aanwezig en je wordt niet afgeleid. Juist voor mensen met klachten of mensen die een negatieve ervaring met een sportschool hebben, is dit ideaal.  

Bij de 1-op-1 training train je op een vast moment in de week. Mocht je een keer niet kunnen, dan kan je je afspraak via de TurtLapp verplaatsen. Op deze manier hoef jij je training niet te missen en behaal je het maximale resultaat.   

1-op-1 gratis proeftraining

Duo Flexibel

Mensen die kiezen voor een duo flexibel abonnement vinden het prettig om in tweetallen te trainen. Bij een duo flexibel abonnement volg je allebei je eigen training en word je gelijktijdig door onze personal trainer gecoacht. Een duo kan je partner, een vriend of vriendin of iemand anders zijn met wie jij graag traint.
Mocht je geen duo partner hebben, maar wel samen met iemand willen trainen, dan kiezen wij een duo partner voor je uit. We koppelen je altijd aan een gelijkgestemde.  

Ook met duo flexibel train je op een vast moment in de week. Je traint het liefst samen, maar als je een keer niet kunt, kan je via de TurtLapp je afspraak verplaatsen. Het duo flexibel abonnement is het meest flexibele abonnement! Je kan diezelfde week nog een training volgen, dit kan bij iemand anders met een duo flexibel abonnement. Het kan ook voorkomen dat je die dag geen trainingsmaatje treft (luxe! dan train je 1-op-1).
Je hoeft geen week te missen en werkt daardoor sneller naar resultaat.

Duo Flexibel gratis proeftraining

Small Group

Als jij graag gezellig met vrienden of familie traint en een voordelig abonnement voor personal training wilt, dan is small group voor jou.
Bij de small grouptraining train je met drie personen onder begeleiding van jouw personal trainer. Je hebt een stok achter de deur en krijgt de hoogst mogelijke kwaliteit die met drie personen mogelijk is.
Je stelt zelf je small group samen en gezamenlijk melden jullie je voor een jaar trainen bij TurtL aan. Jullie trainen op een vast tijdstip in de week. Mocht iemand een keer niet kunnen, dan mist diegene de training. Het inhalen van een small grouptraining is niet mogelijk. 

Small Group gratis proeftraining 

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden