Gratis proberen

Bij TurtL® vinden we het belangrijk dat iedereen kan trainen! Voor de één betekent dit trainen in volledige privacy en met optimale coaching en voor de ander betekent dit trainen in twee- of drietallen met persoonlijke begeleiding. Samen bekijken we je resultaten. 

Wil jij weten welke vorm het beste bij jou past? Maak dan nu een afspraak voor jouw gratis proeftraining! 

Gratis proeftraining

Duo Flexibel

Mensen die kiezen voor een duo flexibel abonnement vinden het prettig om in tweetallen te trainen. Bij een duo flexibel abonnement volg je allebei je eigen training en word je gelijktijdig door onze personal trainer gecoacht. Een duo kan je partner, een vriend of vriendin of iemand anders zijn met wie jij graag traint.
Mocht je geen duo partner hebben, maar wel samen met iemand willen trainen, dan kiezen wij een duo partner voor je uit. We koppelen je altijd aan een gelijkgestemde.  

Ook met duo flexibel train je op een vast moment in de week. Je traint het liefst samen, maar als je een keer niet kunt, kan je via de TurtLapp je afspraak verplaatsen. Het duo flexibel abonnement is het meest flexibele abonnement! Je kan diezelfde week nog een training volgen, dit kan bij iemand anders met een duo flexibel abonnement. Het kan ook voorkomen dat je die dag geen trainingsmaatje treft (luxe! dan train je 1-op-1).
Je hoeft geen week te missen en werkt daardoor sneller naar resultaat.

Duo Flexibel gratis proeftraining

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden