Gratis proberen

ONZE S.H.I.T.

Slowmotion High Intensity Training .. oftewel S.H.I.T.
Het is namelijk onze taak om mensen te verbeteren: that’s our shit.

Helemaal logisch wordt het met de uitleg waarmee we mensen verbeteren:

Proberen

WAT HOUDT DAT DAN IN?

 • Langzaam trainen dus!
  We kunnen het lichaam trainen door traag te bewegen, maar de intensiteit dusdanig op te schroeven, dat er met lage weerstanden kan worden gewerkt! Het fijne is dat we op die manier gecontroleerd en ordelijk alle vezels binnen de grote spiergroepen leeg kunnen trainen.
  Het resultaat is kortstondig spierfalen. Een fantastisch fenomeen dat ooit is ontdekt en door-ontwikkeld door Arthur Jones.
  We leggen -in onze gekoelde studio- graag alle voordelen aan je uit.
   
 • Verder kunnen we je bij blessures of bij beperkingen aan gewrichten ook helpen.
  Tijdens een extra sessie zullen we middels NMES spieren trainen.
  NMES (neuromusculaire elektrische stimulatie) wordt ook succesvol toegepast bij medische revalidatie. Met elektrische spierstimulatie wordt beoogd om contracties of vibraties in de spieren op te wekken. De normale spieractiviteit wordt geregeld door het centrale en perifere zenuwstelsel, dat elektrische signalen naar de spieren zendt. NMES werkt op een gelijkaardige manier, maar maakt gebruik van een externe bron (de stimulator). De elektrische impulsen worden naar het lichaam geleid door middel van elektroden die op de huid zijn aangebracht. De impulsen stimuleren de zenuwen om signalen te zenden naar een specifieke spier. Deze spier gaat dan samentrekken, net zoals bij normale spieractiviteit. Elektrische spierstimulatie is geschikt voor alle spieren in het lichaam. Deze methode kan spieren versterken die verzwakt zijn na een operatie, breuk enz. en de mobiliteit verhogen. Het is ook een uitstekend hulpmiddel voor patiënten die revalideren na een beroerte, omdat zij zo hun handgreep en gang kunnen trainen. Wat revalidatie betreft, moet elektrische spierstimulatie voor de beste resultaten individueel worden toegediend door een kinesitherapeut of andere zorgverstrekker.
   
 • Dit alles gebeurt altijd onder persoonlijke begeleiding.
  Uit onderzoeken blijkt dat wij als mensheid nogal snel slordig worden en dat komt niet ten goede aan het behalen van doelen of resultaten. Het valt ook niet altijd mee en je lichaam kortstondig dwingen om tot het uiterste te gaan is gewoon makkelijker als je goed gecoacht wordt!
  Daarnaast weet een TurtL®-Trainer (your own T.T.) precies waar jij fysiek en mentaal zit in je training. Hij of zij is namelijk deskundig en intern opgeleid om er voor jou het maximale op een verantwoorde en veilige manier uit te halen.
   
 • In onze studio’s is het nooit stil.
  Helaas is het zo dat men vaak verondersteld dat de concentratie hoog is in een stille omgeving. Veel concurrenten van TurtL®️ hanteren het ‘stilte-beleid’. Uit onderzoek blijkt het tegendeel!
  Sommige concurrenten geloven in een ‘opzwepende BOOM-sound’. Ook dat werkt echter niet.
  Omdat TurtL®️ voor jou het maximale eruit wil halen, hebben wij geen zware beats, ballads of ijzige stilte.
  Wij gebruiken oerklanken. Kom het vooral ervaren!

Proberen

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2022. alle rechten voorbehouden