Gratis proberen

Omdat iedere klant uniek is, heeft iedere klant ook een eigen motivatie om bij TurtL hun slowmotion high intensity training te komen doen!

Wekelijks komen zij kort en krachtig trainen en verlaten binnen 20 minuten weer de studio. Binnen hun eigen kunnen halen ze het maximale eruit:
Kortstondig spierfalen - De Ultieme Prikkel.

Klantvervaring van Eric

"Ik ben begonnen met trainen bij TurtL omdat ik overdag weinig beweging krijg, omdat ik veel onderweg ben met de auto. Wij hebben een zoontje van ruim drie jaar oud waar 's avonds en in het weekend veel (fysieke) aandacht naar uit gaat. Gezien mijn leeftijd van 51 jaar en de structurele lage onderrug klachten past de TurtL training perfect bij me. Naar een paar trainingen merkte ik al dat mijn rug stabieler en sterker werd. Mijn algehele gestel ging er naar een paar maanden echt op voorruit. Macho trainingen zoals in een sportschool passen niet bij me. Robert daagt je elke week weer uit en is prettig in de omgang. Ik ga elke maandagavond gemotiveerd en met plezier naar de TurtL training. En na afloop weer met een voldaan gevoel naar huis. Je doet het niet voor een ander maar voor jezelf. Een echte aanrader voor personen die relatief weinig tijd hebben om te trainen en zichzelf toch fit willen houden zowel fysiek als geestelijk."

Eric
(accountmanager Keim Nederland)

Terug

23-01-2023

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden