Gratis proberen

Omdat iedere klant uniek is, heeft iedere klant ook een eigen motivatie om bij TurtL hun slowmotion high intensity training te komen doen!

Wekelijks komen zij kort en krachtig trainen en verlaten binnen 20 minuten weer de studio. Binnen hun eigen kunnen halen ze het maximale eruit:
Kortstondig spierfalen - De Ultieme Prikkel.

Klantervaring Rutger

“Ik train nu 5 jaar volgens dit principe van de Slowmotion High Intensity Training. Ooit ben ik op een ondernemersbeurs door Robert enthousiast gemaakt en heb ik een proefles gepland. De manier van uitleg en de techniek sprak me aan. Na de 1e training had ik een ‘bijzonder’ gevoel in mijn lichaam. Toen heb ik besloten om dit een half jaar te gaan doen. Om een duidelijk beeld te krijgen wat het doet en of het werkt. Wanneer je mijn statistieken bekijkt, zijn mijn lichamelijke krachten op alle fronten gegroeid. Ook voel ik me fitter en gezonder. Ik vergelijk het met een motor van een auto, wanneer je een krachtige motor in een auto hebt en deze goed onderhoudt, is dit de basis van een goede rit.  Turtl zie ik als basis van mijn lichamelijke conditie, kracht en gezondheid. Ik loop hard, mountainbike en ski met meer plezier door dit hogere basisniveau.”

Rutger
(Directeur Perfect Carwash)

Terug

24-03-2023

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden