Gratis proberen

Omdat iedere klant uniek is, heeft iedere klant ook een eigen motivatie om bij TurtL hun slowmotion high intensity training te komen doen!

Wekelijks komen zij kort en krachtig trainen en verlaten binnen 20 minuten weer de studio. Binnen hun eigen kunnen halen ze het maximale eruit:
Kortstondig spierfalen - De Ultieme Prikkel.

Klantervaring Dick

Voor mij is de Slowmotion High Intensity Training bij Turtl een fijne manier om mijn spierkracht op een gewenst basisniveau te houden. Als gevolg van een knieblessure is mijn favoriete sport voetballen geen optie meer voor mij.
Ik ben nog wel betrokken bij het voetballen en wel als clubscheidsrechter, maar dit is zeer onregelmatig met langere tussenpozen door winter- en zomerstops.
Samen met mijn vrouw train ik iedere week bij Turtl in Oldenzaal en dit geeft mij een mooie basis ook voor het fluiten van voetbalwedstrijden.
Sinds ik de Slowmotion High Intensity Traning doe, is een wedstrijd fluiten na een lange winter- of zomerstop veel makkelijker vol te houden en ik merk dagelijks de voordelen van een betere basisspierkracht.

Dick Engbers
fin.directeur Agar

Terug

09-02-2024

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden