Gratis proberen

Word lid

ontvang je niet alleen onze unieke fashionable Limited Edition TurtL®-bracelet ter waarde van 59 euro!

BEDANKT VOOR JE INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF!

U ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mailbericht ter bevestiging van uw aanmelding. Check ook uw spambox

UNIEKE AANBIEDING:‚Äč

Juist omdat je interesse hebt in TurtL, kan het juist nu hèt moment zijn om meteen door te pakken: Probeer het gewoon, het kost niks.Tijdens de vrijblijvende 60 minuten dat je bij TurtL komt proeven van de trainingsmethode, leggen we je helemaal uit hoe we te werk gaan!

PROBEREN

Als je vandaag meteen besluit om TurtL te proberen en je word daarna lid, ontvang je niet alleen onze unieke fashionable Limited Edition TurtL®-bracelet ter waarde van 59 euro!

Je krijgt ook 50% korting op je inschrijfgeld èn je traint de eerste maand Gratis!

Over onze  fashionable Limited Edition TurtL®-bracelet.:

De van hoge kwaliteit gemaakte armband is gemaakt van RVS schakels voorzien van ons beeldmerk. Laat zien waar je voor staat!

De door Tibetaanse monniken verwerkte Zwarte Lavastenen hebben een bijzondere werking, welke we hieronder uitleggen;

“Lava ontstaat wanneer een vulkaan uitbarst. De hete lava koelt af en dan ontstaat een bijzonder spirituele steen. De steen ziet er op het eerste gezicht misschien niet uit als een edelsteen, toch is dat het wel. Deze steen heeft een bijzondere werking en kan ondersteuning bieden bij lichamelijke en geestelijke processen.

Lavasteen werkt sterk op je eerste chakra: de basischakra. Hij helpt je om goed te aarden ofwel Gronden. Gronden is belangrijk: het betekent dat je aanwezig bent in je lichaam. Wanneer je niet goed geaard bent is het vaak moeilijk voor je om de energieën die je van andere mensen opneemt te verwerken. Het voordeel van goed geaard zijn is dat je niet snel uit balans te brengen bent. Je staat dan stevig. Een goede balans vinden is vaak moeilijker dan het lijkt. Vooral voor mensen die teveel “in hun hoofd zitten”. Het is dan belangrijk dat je geest je lichaam voelt. Dus dat je de aarde voelt waar je op staat. Wanneer de overmatige energieën via de grond worden afgevoerd, zorgt dit voor meer balans en rust in je leven. Lavasteentjes aan een ketting of armband kan je helpen om jezelf te aarden. Dit werkt het beste als je de steentje op je huid draagt.

Lavasteen geeft je doorzettingsvermogen en helpt als je overgevoelig bent voor prikkels.

Doorzettingsvermogen helpt je om taken te volbrengen. Soms is dat niet gemakkelijk. Je kan je doorzettingsvermogen proberen te vergroten door op het resultaat te focussen. De obstakels die je tegenkomt kan je als een uitdaging zien. Denk dan bovendien niet in onmogelijkheden, maar in kansen. Lavasteen geeft zo moed en kracht en vergroot de wilskracht.

Ben je hooggevoelig? Als je hier last van hebt, ervaar je de prikkels uit de omgeving intenser dan andere mensen. Prikkels zoals sterke geuren, lawaai, fel licht en een drukke omgeving. Op het moment dat je teveel prikkels van buitenaf krijgt kan je je gespannen voelen. Je kan hierdoor klachten krijgen zoals migraine, hoofdpijn, allergieën, maag en darmklachten, enz. Bovendien loop je een groter risico om chronische vermoeidheid of een burn-out te krijgen. Als je hoog gevoelig bent dan is het belangrijk om goed te aarden. En om je grenzen te stellen. 
Lavasteen kan je hierbij helpen en is om deze reden een prachtige steen voor gevoelige mensen.

Lichamelijk heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop en haarvaten en werkt het koortsverlagend. Om te profiteren van de werking van deze steen is het raadzaam de steen op de huid te dragen.”

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden