Gratis proberen

Voor bedrijven

Bedrijfsfitness op basis van personal training heeft de laatste jaren een vlucht genomen! Niet zo gek als je bedenkt dat sportende medewerkers productiever en fitter zijn. Gezonde en fitte medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. Wist je dat een medewerker die sport gemiddeld 6 dagen per jaar minder verzuimt dan zijn collega die niet sport?

Bij TurtL® trainen jouw medewerkers slechts 1x per week 20 minuten volgens de bewezen Slowmotion High Intensity Training van Arthur Jones. Ze trainen 1-op-1, in duo’s of in drietallen en worden altijd persoonlijk begeleid door één van onze ervaren personal trainers. Doordat ze onder begeleiding en in slowmotion trainen, kunnen ze zichzelf niet blesseren. Wel zo prettig!

Jouw medewerkers trainen in een gekoelde ruimte, waardoor ze niet transpireren en geen tijd kwijt zijn met douchen en omkleden. Dit betekent dat ze slechts 40 minuten van hun werkweek aan de personal training besteden. 40 minuten per week die zorgen dat jouw medewerkers fysiek sterker en mentaal krachtiger zijn. Dat ze een hogere weerstand hebben en minder werkstress ervaren.

Zelf ervaren?

Zelf ervarenWellicht wil je eerst zelf ervaren hoe het trainen bij TurtL® werkt. Daarom nodigen we jou uit om 2x gratis bij TurtL Enschede of Oldenzaal te komen trainen.

Maak direct een afspraak voor gegarandeerd resultaat!

Bedrijfsfitness pROBEREN

Terug

15-01-2021

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2024. alle rechten voorbehouden