Gratis proberen

Bedrijfsfitness in Enschede of Oldenzaal

BIj TurtL® is bedrijfsfitness ook mogelijk. Een goede optie voor wie vanuit zakelijk oogpunt een verbetering wil doorvoeren onder het personeel en voor het management of de directie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor bedrijfsfitness.

BFNL

Medewerkers verdienen maximaal voordeel. Zowel  voor hun gezondheid en vitaliteit en door trainingsresultaten van bedrijfsfitness bij TurtL, maar ook fiscaal en financieel voordeel.
Omdat we samenwerken met Bedrijfsfitness Nederland, is er een ideale situatie voor iedereen te creëren en eens per week nog geen 20 minuten te werken aan een verbeterde vitaliteit.

Klik hier om direct door te schakelen naar BFNL, als jullie organisatie hier ook is aangesloten.

BFNL

Bedrijfsfitness proberen

Omdat mensen voor een groot deel aan het werk zijn, zou er in de ideale werkomgeving gelegenheid moeten zijn voor lichaamsbeweging en verbetering. Met bedrijfsfitness in Enschede en Oldenzaal is dat mogelijk.

Vitaliteit en Gezondheid wordt steeds vaker gestuurd vanuit de onderneming en veel ondernemingen nemen in het Arboplan of Vitaliteitsplan dan ook hoofdstukken hiervoor op. Bedrijfsfitness helpt om werknemers beter in hun vel te laten zitten, dankzij een hogere weerstand en weerbaarheid.

TurtL® kent de wegen om te bewandelen en overlegt deze graag, zodat de beste zakelijke en fiscaal interessante oplossing kan worden gevonden als het gaat om bedrijfsfitness.

Bedrijven zoals KLM, Ahold en Siemens zijn al gestart met inhouse oplossingen, zoals TurtL® ook kan bieden.

Kom het vooral eerst zelf even proberen en bezoek onze studio!

PROBEREN

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2022. alle rechten voorbehouden