Gratis proberen

NIEUWSBERICHTEN EN KLANTERVARINGEN

Graag delen we onze nieuwtjes met je uit onze studio's voor Personal Training.

Uiteraard laten we ook graag onze klanten spreken over de slowmotion high intensity training die ze wekelijks bij ons doen!

Nieuwsberichten

Update verbouw studio Oldenzaal

18-01-2022

De toestellen voor Oldenzaal ingeklaard en dus in Nederland!
Nu worden deze omgebouwd om in huisstijl afgeleverd te worden.

De ruimte is er klaar voor: wanden en plafond gekeimd, uvc-luchtbehandeling. Huisstijl-elementen zijn gereed en aangebracht.

Hopelijk kunnen we vanaf 1 februari starten met het trainen van de eerste 10 klanten!

Ook (nu gratis) aanmelden in Oldenzaal?
Mail snel naar Oldenzaal@TurtL.nl en wij bellen je op voor een afspraak!!

Klantervaring Michiel

10-12-2021

“Ik trainde al eerder bij Robert (4jr) en ben blij dat ik de trainingsmethode weer kan oppakken bij TurtL. Het voelt gewoon zo fijn om nog geen 20 minuten te trainen per week en toch echt resultaat te zien van je inspanningen.

Voorheen heb ik vaak grote sportscholen geprobeerd, maar stopte er vaak al snel mee. De slowmotion high intensity training bij TurtL zal ik nog wel blijven volhouden zoals weleer.”

Michiel

Klantervaring van Astrid

12-11-2021

"Omdat ik mijn gewone kloffie, binnen een half uurtje toch met mijn lijfelijke gezondheid bezig kan zijn, train ik bij TurtL."

Astrid
(Zorgmanager & Wijkverpleegkundige)

Klantervaring Sandra

02-11-2021

“Een mooie manier om in relatief korte tijd aan de slag te gaan met je eigen Positieve Gezondheid. Het geeft me fysiek en mentaal een goede prikkel en zorgt voor meer (veer)kracht. Op een motiverende wijze word je gecoacht en kom je verder in de richting van je eigen doelen. Een aanrader voor mensen die op basis van eigen regie laagdrempelig aan de slag willen gaan met hun Positieve Gezondheid en Leefstijl."

Sandra
(Lector Positieve Gezondheid, Leefstijl & Leiderschap)

Klantervaring van Erwin

15-10-2021

"Één keer per week een intensieve gecontroleerde work-out van nog geen half uur onder deskundige begeleiding. Het ondersteunt me bij alle sporten en het verlaagt het stressniveau."Voor mij de perfecte basis."

Erwin
(Manager in de zorg)

TurtL opent in Oldenzaal!

21-09-2021

Onlangs hebben we de huurovereenkomst getekend en alles in bestelling geplaatst om 2022 onze 2e studio te openen! We houden je op de hoogte.... ken je mensen in Oldenzaal die ons nog niet kennen? Mail ons: oldenzaal@turtl.nl en we gaan ze bellen!

De R zit in de Maand!

15-09-2021

Zorg in deze tijd goed voor jezelf.
Realiseer je dat je minder vitamine D aanmaakt, nu je steeds vaker binnen verblijft. Overweeg suppletie om tekorten aan te vullen.
Eet gevarieerd, zodat alle vitamine en mineralen voldoende worden opgenomen. Vroeger kregen we levertraan, tegenwoordig is er gevarieerde suppletie te koop om tekorten aan te vullen.
Slaap meer, naar mate het langer donker wordt. Slaap mee met de natuur. Tijdens je slaap herstel je, verwerk je.

Blijf gezond!

Klantervaring van Limke

01-09-2021

"Deze methode van trainen versterkt kracht en doet allerhanden pijnen verdwijnen. De mate van weerstand, gekoppeld aan plezier en gezond verstand, werkt voor mij optimisme in de hand."

Limke
(Zelfstandige)

Klantervaring van Albertien

24-08-2021

"Ik heb eindelijk een manier gevonden om fysiek sterkter te worden, zonder dat het me extra blessures oplevert."

Albertien
(Coach)

Klantervaring van Pim

05-08-2021

"Wekelijks een positieve prikkel helpt me om mijn stress niveau te verlagen, mijn spieren te trainen. De flexibiliteit van trainen bij TurtL is een fantastische combinatie in mijn drukke werkweek. Ik boek echt vooruitgang." 

Pim
(Ondernemer Spar City Enschede)

Klantevaring van Maartje

01-07-2021

"De methode van TurtL is een bijzonder mooie aanvulling op mijn gezonde leefstijl. Het brengt me fysiek en emotioneel in balans en maakt me sterker."

Maartje
(Psycholoog/Psychotherapeut)

Studio Enschede opent 18 mei haar deuren

18-05-2021

De allereerste studio voor Personal Training van TurtL is een feit. In Enschede aan de Bruggertstraat 350 opende op 18 mei de studio haar deuren en konden de klanten die zich al hadden ingeschreven direct van start en werken aan het Verbeteren van hun Gezondheid.

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2022. alle rechten voorbehouden