Gratis proberen

NIEUWSBERICHTEN EN KLANTERVARINGEN

Graag delen we onze nieuwtjes met je uit onze studio's voor Personal Training.

Uiteraard laten we ook graag onze klanten spreken over de slowmotion high intensity training die ze wekelijks bij ons doen!

Nieuwsberichten

TurtL opent in Oldenzaal!

21-09-2021

Onlangs hebben we de huurovereenkomst getekend en alles in bestelling geplaatst om 2022 onze 2e studio te openen! We houden je op de hoogte.... ken je mensen in Oldenzaal die ons nog niet kennen? Mail ons: oldenzaal@turtl.nl en we gaan ze bellen!

De R zit in de Maand!

15-09-2021

Zorg in deze tijd goed voor jezelf.
Realiseer je dat je minder vitamine D aanmaakt, nu je steeds vaker binnen verblijft. Overweeg suppletie om tekorten aan te vullen.
Eet gevarieerd, zodat alle vitamine en mineralen voldoende worden opgenomen. Vroeger kregen we levertraan, tegenwoordig is er gevarieerde suppletie te koop om tekorten aan te vullen.
Slaap meer, naar mate het langer donker wordt. Slaap mee met de natuur. Tijdens je slaap herstel je, verwerk je.

Blijf gezond!

Klantervaring van Limke

01-09-2021

"Deze methode van trainen versterkt kracht en doet allerhanden pijnen verdwijnen. De mate van weerstand, gekoppeld aan plezier en gezond verstand, werkt voor mij optimisme in de hand."

Limke (Zelfstandige)

Klantervaring van Albertien

24-08-2021

"Ik heb eindelijk een manier gevonden om fysiek sterkter te worden, zonder dat het me extra blessures oplevert."

Albertien (Coach)

Klantervaring van Pim

05-08-2021

"Wekelijks een positieve prikkel helpt me om mijn stress niveau te verlagen, mijn spieren te trainen. De flexibiliteit van trainen bij TurtL is een fantastische combinatie in mijn drukke werkweek. Ik boek echt vooruitgang." 

Pim (Ondernemer Spar City Enschede)

Klantevaring van Maartje

01-07-2021

"De methode van TurtL is een bijzonder mooie aanvulling op mijn gezonde leefstijl. Het brengt me fysiek en emotioneel in balans en maakt me sterker."

Maartje (Psycholoog/Psychotherapeut)

Studio Enschede opent 18 mei haar deuren

18-05-2021

De allereerste studio voor Personal Training van TurtL is een feit. In Enschede aan de Bruggertstraat 350 opende op 18 mei de studio haar deuren en konden de klanten die zich al hadden ingeschreven direct van start en werken aan het Verbeteren van hun Gezondheid.

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2021. alle rechten voorbehouden