Gratis proberen

ABONNEMENTEN

Omdat wij ons realiseren dat smaken verschillen, hebben we een breed pallet aan personal trainingen. Voor de een is prijs belangrijk, terwijl een ander waarde hecht aan volledige privacy. Wij begrijpen dat tijdens uw lidmaatschap uw behoeften kunnen veranderen. Vraag daarom altijd in de studio naar de voorwaarden om te kunnen switchen.

Abonnementen

Small Group

Voordeligst
53
per maand, per persoon
Startgeld € 20,-
Jaar abonnement
Minder focus
Goedkoop
Gezellig
Vaste afspraak

Duo Fixed

80
per maand, per persoon
Startgeld € 20,-
1/2 jaar abonnement
Meer focus
Betaalbaar
Rust
Vaste afspraak

Duo Flexible

Populair
85
per maand, per persoon
Startgeld € 20,-
1/4 jaar abonnement
Meer focus
Betaalbaar
Rust
Online Agenda

1-op-1

115
per maand, per persoon
Startgeld € 20.-
Maand abonnement
Maximale focus
Goedkoop
Volle rust
Online agenda

NMES

Specifiek
n.t.b
per maand, per persoon
Maatwerk
Veel focus
Volle rust

Small Group

Als jij graag gezellig traint met kennissen, vrienden of familie, niet teveel geld wil uitgeven aan je persoonlijke begeleiding, wel de hoogst mogelijke kwaliteit wenst en een stevige stok achter de deur nodig hebt, dan is deze “Small Group” jouw abonnement! Je traint met drie personen onder begeleiding van je Trainer op een vast tijdstip in de week. Kan iemand een keertje niet, dan mist diegene de training. Inhalen is niet mogelijk.

Small Group proberen

Duo Fixed

Als jij liever niet alleen traint, neem je iemand mee of wij koppelen je aan een gelijkgestemde. Je traint met je persoonlijke trainer onder hoge kwaliteit en krijgt een stevig stok achter de deur. Deze Duo Fixed is het abonnement wat daarbij past, want mis je een training, dan mis jij de prikkel die week en zien we je pas de week erop weer. Komen dus!

Duo Fixed proberen

Duo Flexible

Je traint het liefst samen, maar als je incidenteel een keer niet samen traint, maak je van een 1-op-1 geen punt. Onder hoge kwaliteit werk je naar resultaat met je persoonlijke trainer. Je traint op een vast moment in de week, maar als je een keertje niet kunt, dan kun je zelf annuleren en nog diezelfde week je training komen doen. Je hoeft dus geen sessie te missen en werkt daarmee sneller naar resultaat.

Duo Flexible proberen

1-op-1

Je geeft de voorkeur aan hoge mate van privacy en traint graag gefocust samen met je trainer. Minimale afleiding, maximaal resultaat. Je wekelijkse afspraak staat vast, maar je kunt wel schuiven in onze agenda via de online agenda applicatie. Je hoeft dus geen week je prikkel te missen en werkt makkelijk toe naar 100% presentie!

1-op-1 proberen

Strippenkaart

Tijdens je kennismaking met TurtL, zou je ervoor kunnen kiezen om niet een maandabonnement te nemen, maar een strippenkaart. Hiermee krijg je toegang tot de online agenda en heb je geen vast trainingsmoment. Ideaal voor mensen die niet regelmatig kunnen trainen wegens bijvoorbeeld werkzaamheden in het buitenland of veelvuldige vakanties. Uiteraard werken we op deze manier ook naar resultaat, maar het zal wat langer kunnen duren. Je traint altijd in het Duo Flexible systeem.

NMES

Deze specifieke manier van spiertraining is vooral bedoeld voor mensen met beperkingen, waardoor onze oefeningen niet gedaan kunnen worden. We leggen je graag de mogelijkheden uit in de studio. Echt maatwerk!

** na uw proeftraining bespreken we altijd uw wensen en leggen we u de algemene voorwaarden uit, zodat u achteraf nooit hoeft te schrikken van de kleine lettertjes.

Inschrijven voor TurtL-news

Turtl | © 2022. alle rechten voorbehouden